In de startblokken voor het nieuwe Formule 1 seizoen

februari 21, 2017 - 12:31

Formule1_startblokken2

Over iets meer dan een maand is het alweer zover; op 26 maart vindt de start van het Formule 1 seizoen plaats; een moment waar elke liefhebber reikhalzend naar uitkijkt. Ook wij bij Mannenmedia kunnen niet wachten op de mooie raceweekenden, en met de goede prestaties van held Max belooft het een prachtig seizoen te worden.

Deze weekenden geven uiteraard ook een enorme boost aan het websiteverkeer op onze Formule 1-titels. Zo zien we tijdens een raceweekend gemiddeld stijgingen in pageviews van wel 400% ten opzichte van een niet-raceweekend.

 Formule1_pieken2 

Aan het verkeer op onze Formule 1-titels is duidelijk te zien wanneer er races plaatsvinden

Als adverteerder zijn deze raceweekenden hét moment om zichtbaar te zijn. Dit kan natuurlijk door bijvoorbeeld High Impact formaten zoals de Video XL, Roadblock XL of Mobile Interscroller in te zetten. Ben je op zoek naar optimale aandacht voor je merk? Dan bieden we talloze opties op het gebied van Branded Content. Denk bijvoorbeeld aan een reeks artikelen tijdens meerdere race-weekenden op onze Formule 1-titels of bijvoorbeeld de sponsoring van de F1 kalender.

Profiteer jij mee van deze pieken in website-verkeer? Wij adviseren je graag over de perfecte campagne op het juiste moment. Samen gaan we voor een krachtig resultaat.